Klantenservice


Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij een opdracht, hebben we een aantal richtlijnen voor u. Als u dit doorloopt, kan er bijna niets verkeerd gaan.

  • In welk bestandsformaten kan ik aanleveren?
  • Kan het logo of tekst in alle kleuren bedrukt worden?
  • Kan ik vooraf een proef voorbeeld krijgen?
  • Kan ik de producten ook online bekijken?
  • Wat is ongeveer de levertijd?
  • Kan ik de levering ophalen?

De juiste bestanden voor logo’s en/of teksten dienen aangeleverd te worden in een vector *eps – *ai of *pdf formaat.

In principe kunnen we alle kleuren bedrukken, zolang u de juiste kleurnummers doorgeeft. Heeft u geen vaste kleuren, dan zullen wij dit bij benadering bedrukken. Voor Zeefdruk, Tampondruk en Digitale druk hanteren we Pantone Solid Coated kleuren aan, “pms-kleuren”
Voor plottransfers hebben we standaard vaste kleuren, omdat dit snijfolies zijn.

U kunt vooraf een proef voorbeeld ontvangen, wanneer u hier niet zeker van bent. Dat kan zowel in een digitale proef als ook in een proefmonster, rechtstreeks op het product. Voor beiden zijn er kosten aan gebonden.

Al onze textiel kunt u online bekijken via onze webshop. Binnenkort kunt zelf uw bestelling plaatsen en online bestellen.
Heeft u relatiegeschenken nodig, dan kunt u hiervoor informatie aanvragen via onze contactformulier, via email of telefonisch.

Wij hanteren een levertijd van 8 werkdagen, afhankelijk van aantal en aantal kleuren. Sneller is mogelijk, maar neem dan eerst contact op, in verband met een planning.
Bij grote aantallen of bij meerdere kleuren willen we dit graag in overleg doen.

Wanneer uw opdracht gereed is, kunt u ervoor kiezen om deze op te halen of te laden verzenden.
Wij verzenden altijd via PostNL of via van Leeuwen Transport. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid pakketten en gewicht.