Klantenservice

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden

De juiste bestanden dienen te worden aangeleverd in een vectorbestand *eps *ai of *pdf. Teksten dienen vòòr het verzenden te zijn opgeslagen in lettercontouren.

In principe kunnen wij alle kleuren bedrukken, zolang u de juiste kleurnummers doorgeeft. Heeft u geen vaste kleurnummer, dan zullen wij uw kleur zo dicht mogelijk benaderen. Voor Zeefdruk, Tampondruk, Digitale druk en sublimeren hanteren we Pantone Solid Coated kleuren aan, de zogeheten “pms”-kleuren. Voor Plottransfers hebben we standaard vaste kleuren, omdat dit snijfolies zijn.

U kunt vooraf een proefvoorbeeld ontvangen, wanneer u hier niet zeker van bent, Dat kan zowel in een digitale proef als ook in een proefmonster, rechtstreeks op het product. Voor beiden zijn er kosten aan verbonden.

Wij hanteren een levertijd van 5 werkdagen, afhankelijk van het aantal en de aantal kleuren van de opdracht. Sneller is mogelijk, maar neem eerst contact met ons op, i.v.m. een planning. Bij grote aantallen of meerdere kleuren willen we dit graag in overleg doen. Spoedorders binnen 2 werkdagen is zeker mogelijk. Ook hierbij eerst in overleg. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Wanneer uw bestelling gereed is, dan krijgt u van ons een bericht. U kunt ervoor kiezen om dit zelf op te halen of om dit te laten versturen. Wij verzenden de pakketten met PostNL. Bij grote volume of pallets maken we gebruik van een transporteur. Normaal gesproken heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Wij zijn afhankelijk van de bezorgers. Tijdens piektijden, zoals Kerst, zullen de levertijden langer duren.