Klantenservice

Klantenservice

Veel voorkomende vragen

De juiste bestanden voor logo’s en/of teksten dienen aangeleverd te worden in een vectorbestand: *eps  *ai of *pdf. Teksten dienen vòòr het verzenden opgeslagen te zijn in lettercontouren.

In principe kunnen we alle kleuren bedrukken, zolang u de juiste kleurnummers doorgeeft. Heeft u geen vaste kleuren, dan zullen wij dit bij benadering bedrukken. Voor Zeefdruk, Tampondruk en Digitale druk hanteren we Pantone Solid Coated kleuren aan, de zogeheten “pms-kleuren”. Voor plottransfers hebben we standaard vaste kleuren, omdat dit snijfolies zijn.

U kunt vooraf een proefvoorbeeld ontvangen, wanneer u hier niet zeker van bent. Dat kan zowel in een digitale proef als ook in een proefmonster, rechtstreeks op het produkt. Voor beiden zijn er kosten aan verbonden.

Wij hanteren een levertijd van 5 werkdagen, afhankelijk van het aantal en de aantal kleuren. Sneller is mogelijk, maar neem dan eerst contact met ons op, in verband met een planning. Bij grote aantallen of meerdere kleuren willen we dit graag in overleg doen. Spoedorders binnen 2 werkdagen is zeker ook mogelijk. Ook hierbij eerst in overleg. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Wanneer uw bestelling gereed is, dan krijgt u van ons een bericht. U kunt ervoor kiezen om dit zelf op te halen of om dit te laten versturen. Wij verzenden de pakketten met PostNL. Indien het veel of grote pakketten zijn of het is een pallet, dan maken we gebruik van Van leeuwen Transport. Normaal gesproken heeft u de goederen de volgende dag in huis, maar ook wij zijn afhankelijk van de bezorgers.